Als ons moeder vraagt wat wij hele dagen doen,
dan is dit ons antwoord!


Wij helpen merken om de vonk te laten overslaan door verhalen te vertellen die doen dromen, die inspireren en die – voor het hier te zweverig wordt – informeren. Zo bouwen wij mee aan merken die harten veroveren.

We bieden verschillende diensten aan, het is aan jou om te kiezen of je nu gaat voor het volledig pakket of een gedeelte daarvan. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat we jou verder kunnen helpen. Overtuigd? Contacteer ons dan hier.

Branding


Alles begint met een aantrekkelijke huisstijl. Of het nu gaat om een nieuw logo, brochures, visitekaartjes of een huisstijlgids, we helpen je graag verder. Zoals steeds werken we tot volledige tevredenheid. Samen maken we je eigen identiteit!

Webdesign


Om als bedrijf concurrentieel te blijven, volstaat een eenvoudige website niet langer. Je website wordt immers meer en meer het hart van de communicatie met je klanten. Het is daarom belangrijk dat hij de juiste boodschap meegeeft!

Internetmarketing (SEO)


Als je SEO goed aanpakt, verschijn je hoger in de zoekresultaten, vinden zoekmachines (maar ook menselijke bezoekers) jouw website razendsnel terug en blijven ze er met plezier even ‘plakken’.Zin in een babbel?

Laten we snel afspreken!

Correcte & stipte freelancer

Mijn naam is Noë Baeten, een grafisch designer & web developer met meer dan 10 jaar ervaring en al enkele jaren werkzaam in de designsector.

Maar een passie heb je niet alleen from nine to five! Onder dat motto is in 2018 dan ook HoppMedia opgericht in bijberoep, om zo naast mijn uren iedereen te helpen die op zoek is naar een leuk ontwerp van een logo, visitekaartje, website, …

Bij HoppMedia leg ik de focus op een sterke visuele communicatie en een stijlvolle vormgeving. Ik ga ervan uit dat vorm en inhoud evenwaardig zijn, en van het hoogst haalbare niveau moeten zijn. Ik hecht ook enorm veel belang aan persoonlijk contact zodat je alle ontwikkelingen kunt volgen, vanaf brainstorm tot afgewerkt product.

Freelancer met de drive van een bureau


Na enkele jaren in een middelgrote onderneming besloot ik de stap naar freelancer in bijberoep te zetten, om mij voortaan in alle vrijheid te kunnen smijten in mijn ambitie: professionele websites en grafisch ontwerp.

Ik zorg voor oplossingen die uw product of dienst perfect in de schijnwerper plaatsen, het imago van uw onderneming naar een hoger niveau tillen en bovenal online bezoekers tot actie aanzetten.

Wat je van mij kan verwachten


Uw project uit handen geven kan soms moeilijk zijn, daarom is het belangrijk om dit met de juiste partner te doen. Als freelancer werk ik aan de meest uiteenlopende projecten voor een breed spectrum aan klanten.

Ik hamer op kwaliteit en zweer bij maatwerk, heb een cleane, moderne en gestructureerde stijl en werk graag efficiënt en to-the-point. Ik probeer steeds de beste oplossing te vinden. In mijn ogen is de basis van een goede samenwerking wederzijds respect en samen tot een resultaat komen waar iedereen trots op is.